Skole PC-er
Årets PC tilbud av HP til NRG og NRG-U elever har kommet!
Vi oppfordrer alle som ønsker å benytte seg av tilbudet til å opprette konto/bruker hos komplett.no, og bruke rabattkoden som dere har mottatt på mail fra oss.
HP ProBook 455 G7 15.6" Full HD
HPProBook455 G7 bærbar PC


Pålitelige HP ProBook 455, som er tynn, lett og har full funksjonalitet, gir deg bedriftsfunksjoner til en pris som er overkommelig for enhver virksomhet. Automatiske sikkerhetsløsninger, kraftig ytelse og lang batteritid bidrar til å holde virksomheten produktiv.Klar til å oppfylle dagens krav Ved hjelp av de nyeste AMD Ryzen™-prosessorene med enestående grafikkytelse, kommer du deg gjennom en dag med flere tidsfrister og oppgaver.Bevist pålitelighet Den ekstra tynne HP ProBook 455 kan åpnes 180°, og har bestått 19 MIL-STD 810G-tester (tester utviklet av det amerikanske forsvaret). Den har et slitesterkt og stilig aluminiums deksel rundt en nærmest kantløs skjerm og et CNC-tastaturdekke.Sikkerhet i flere lag En bedrift i vekst krever beskyttelsen i en PC med sikkerhetsløsninger på kommersiell karakter. HP ProBook 455 er forbedret med sikkerhets- og personvernsfunksjoner fra BIOS og opp.Automatisk gjenoppretting fra fastvareangrep Fastvareangrep kan ødelegge PC-en din fullstendig. Hold deg beskyttet med HPs selvreparerende BIOS ‒ HP Sure Start Gen5 gjenoppretter BIOS automatisk fra angrep i form av malware, rootkits eller annen ødeleggelse.HP Sure Sense Malware endres stadig, og tradisjonelle antivirusprogrammer kan ikke alltid gjenkjenne angrep. Beskytt PC-en mot ukjente angrepsformer ved hjelp av HP Sure Sense, som bruker kunstig intelligens med dyp læring for å tilby eksepsjonell beskyttelse mot avansert malware.Surf trygt på nettet Bidra til å beskytte PC-en mot nettsteder og skrivebeskyttede Microsoft Office- og PDF-vedlegg med innebygd ondsinnet programvare, ransomware og virus med maskinvareforsterket sikkerhet fra HP Sure Click.

HP ProBook 430 G8 13.3" Full HD (Case)
Produktinfo
Et nytt design tilpasset moderne arbeidsstiler

Et lett og kompakt 16 mm kabinett med aluminiumskomponenter som er lett å ta med seg fra sted til sted. Gled deg over et skjerm-til-kroppsforhold på over 84 prosent, og et stille og responsivt tastatur.

Beskyttet av HP Wolf Security

En virksomhet i vekst krever beskyttelsen man får fra en PC med sikkerhetsfunksjoner av kommersiell kvalitet. HP ProBook 430 er forbedret med sikkerhets- og personvernfunksjoner fra BIOS og opp.

Kraften som varer

HP ProBook 430 er utstyrt med den nyeste Intel®-prosessoren og høyytelses minne, og har lang batteritid og høyhastighets SSD-stasjoner som sørger for god ytelse.

Ikke la noe komme i veien for deg

Kom deg gjennom dagen med Windows 10 Pro og de kraftige sikkerhets-, samarbeids- og tilkoblingsfunksjonene fra HP. Høy ytelse, høy bærbarhet

Få opp farten på krevende programmer med en firekjerners 11. gen Intel® Core™-prosessor med Intel® Iris® Xe-grafikk. Raskt og effektivt trådløst LAN

Bærbarheten til PC-en din og påliteligheten til en rask tilkobling er avgjørende for hvor du kan jobbe. Få en rask og pålitelig forbindelse i tette trådløse miljøer med høyhastighets Wi-Fi 6.

Automatisk gjenoppretting fra fastvareangrep

Fastvareangrep kan ødelegge PC-en fullstendig. Vær beskyttet med HPs selvreparerende BIOS – HP Sure Start Gen6 gjenoppretter automatisk BIOS etter skadelig programvare, rootkits eller korrupsjon. HP Sure Sense

Malware endres stadig, og tradisjonelle antivirusprogrammer kan ikke alltid gjenkjenne angrep. Beskytt PC-en mot ukjente angrepsformer ved hjelp av HP Sure Sense, som bruker kunstig intelligens med dyp læring for å tilby eksepsjonell beskyttelse mot avans Surf trygt på nettet

Bidra til å beskytte PC-en mot nettsteder og skrivebeskyttede Microsoft Office- og PDF-vedlegg med innebygd ondsinnet programvare, ransomware og virus med maskinvareforsterket sikkerhet fra HP Sure Click.